Ma 2020. május 26., kedd, Fülöp és Evelin napja van. Holnap Hella napja lesz.
Időjárás
Hold állása
Dagadó hold (Crescent)
Dagadó hold (Crescent)
4 napos
Látogatók
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa28
mod_vvisit_counterTegnap50
mod_vvisit_counterEzen a héten78

Bemutatkozás

Üdvözlöm a kedves látogatót a Rábapatonai Vadásztársaság honlapján! Engedje meg, hogy bemutassam néhány mondatban társaságunkat.

A társaság - 18 fővel - 1997-ben alakult meg, jelenleg 34 fő taglétszámmal, 6000 hektáron gazdálkodunk. Apróvadas területnek számítunk, ahol a fácán és a mezei nyúl hajtások jelentik a társasvadászatokat. Egyéni vadászati lehetőségeink ennél talán még izgalmasabbak, a vadkacsa vadászat és a késő ősszel kezdődő vadliba lesek felejthetetlen emlékeivel.

Gazdasági szempontból meghatározó nagyvadunk az őz és a gímszarvas, bevételeink nagy részét az őzbak és szarvasbika vadászatok jelentik. Vadászt próbáló, síkvidéki cserkelések eredményeként estek az elmúlt években is vadjaink. A galéria menüpontban tekinthetik meg a róluk készült fotókat, melyek remélhetően felkeltik érdeklődésüket!

Keressenek fel bennünket és tegyék próbára erejüket, ügyességüket, megismerkedvén a rábapatonai vadászterület lehetőségeivel!

Vadászüdvözlettel:

Bognár Szabolcs
V.T. elnök